Om TMT

Tverås Maskin & Transport AS (TMT) er en familieeid entreprenørbedrift med røtter helt tilbake til 1958. Med hovedkontor og verksted på Sutterøy er TMT i dag den største private arbeidsgiveren i Stjørdal.

Vi jobber hovedsakelig i Midt-Norge, men tar også oppdrag andre steder i landet. I tillegg til anleggsdrift har vi også konsesjon for drift av pukkverk i Levanger, Stjørdal og Verdal kommune.  

Vi er totalleverandør innen anleggstjenester, og påtar oss komplekse og sammensatte oppdrag i små og store prosjekter. Med faglig bredde og høy kompetanse er TMT godt kjent i markedet som pålitelig, kvalitetsbevisst, løsningsorientert og konkurransedyktig. Dette gjør oss til et sikkert valg for private og offentlige oppdragsgivere.

 

Våre hovedoppgaver

  • Anleggsarbeid herunder VVA, boring og sprengning
  • Transport
  • Pukkverksdrift med produksjon av pukk og steinmaterialer
  • Riving og miljøsanering

Våre sertifiseringer og godkjenninger

ISO 9001:2015  ISO 14001:2015  ISO 45001:2018

Omfatter våre lokasjoner, bygg og anleggsprosjekter, transport, riving og miljøsanering, fjellsprenging, steinbruddsdrift med produksjon av pukk og tilslag.

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven.

TMT er godkjent lærebedrift innen fjell- og bergverksfaget, og veg- og anleggsfaget, og anser det som et stort ansvar å rekruttere arbeidskraft til bransjen.

Miljø

TMT skal redusere vårt miljøavtrykk gjennom god planlegging og utførelse av jobben, stille krav til produkter vi og våre leverandører (underentreprenører) benytter, gjennom oppfølging og kontroll ivareta krav og forventinger til oss selv og våre leverandører.

Vi skal redusere vårt avtrykk gjennom fornying av maskin- og lastebilpark, god energistyring i våre bygg og lokasjoner, søke energieffektive og miljøreduserende løsninger og god styring av disse.

Vår visjon

TMT sin viktigste ressurs er våre medarbeidere og samarbeidspartnere.

Deres sikkerhet og trivsel er det vi setter høyest sammen med forholdet til våre medmennesker og omgivelser.

TMT skal være et miljøvennlig og ressursbevisst firma, og skal årlig forbedre vårt klimaavtrykk.

 

Våre lokasjoner

Hovedkontor

Sutterøygata 8, 7502 Stjørdal

-Administrasjon

-Verksted

 

Lager

Skjelstadmarkvegen 344, 7520 Hegra

-Lager og garasje

 

Pukkverksdrift

Balhald pukkverk, Liaberga, 7600 Verdal

Hynne pukkverk, 7620 Skogn

Tønsåsen Næringspark, Stjørdal